Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut

  • 3 Artikkeli
  • 1 Kirjan luku tai artikkeli

New Nordic upmarket bistros and the practical configurations of artful dining

Koponen, S. & Niva, M., 1 tammikuuta 2020, julkaisussa : Food, Culture, and Society. 23, 1, s. 30-45 16 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Yksin ja yhdessä syöminen modernissa kulutusyhteiskunnassa

Koponen, S. J., Niva, M. H. & Mäkelä, J., 2018, Kulutus ja talous – Näkökulmia yhteiskunnan muutokseen: Juhlakirja professori Visa Heinosen 60-vuotispäiväksi . Autio, J., Autio, M., Kylkilahti, E. & Pantzar, M. (toim.). Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen osasto, s. 55-67 13 Sivumäärä (Department of Economics and Management Publications; nro 70).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access

Foodiet ja muuttuva ruokakulttuuri: käsityöläisyysihanne sosiaalisesti hyväksyttävän samppanjaluksuksen rakentajana

Koponen, S., Pitkämäki, M. & Autio, M., 2016, julkaisussa : Kulutustutkimus.Nyt : Kulutustutkimuksen seuran julkaisu.. 10, 1, s. 1-16 17 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Food in Society and Culture – Research across the Social Sciences and the Humanities

Koponen, S., Saarnio, S-M., Taskinen, R., Varpa, J. & Autio, M. M., 2016, julkaisussa : Kulutustutkimus.Nyt : Kulutustutkimuksen seuran julkaisu.. 10, 1, s. 57-62 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinen

Aktiviteetit

Pro gradun ohjaus

Sami Koponen (Ohjaaja)
2020

Aktiviteetti: TutkimustyypitMuun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)

Taiteistuminen ja ravintolakulutus: näkökulma 2020-luvun ruokaelämyksiin

Sami Koponen (Puhuja)
23 lokakuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

Elämys lautasella, olkaa hyvä! Tulevaisuuden ruokailmiöt

Sami Koponen (Puhuja)
10 tammikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

Kulutustutkimuksen seuran kevätseminaari 2019

Sami Koponen (Osallistuja)
16 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Artification and upmarket dining

Sami Koponen (Puhuja)
10 lokakuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys