Ei valokuvaa: Satu Kirjoranta
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

20082019
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2008 2019

  • 9 Artikkeli
  • 4 Konferenssiartikkeli
  • 1 Konferenssiabstrakti
  • 1 Pro gradu

Centrifugal fractionation of softwood extracts improves the biorefinery workflow and yields functional emulsifiers

Valoppi, F., Lahtinen, M., Bhattarai, M., Kirjoranta, S., Juntti, V., Peltonen, L., Kilpeläinen, P. O. & Mikkonen, K. S., 7 syyskuuta 2019, julkaisussa : Green Chemistry. 21, 17, s. 4691-4705 15 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Environmentally-compatible alkyd paints stabilized by wood hemicelluloses

Mikkonen, K. S., Kirjoranta, S., Xu, C., Hemming, J., Pranovich, A., Bhattarai, M., Peltonen, L., Kilpeläinen, P., Maina, N., Tenkanen, M., Lehtonen, M. & Willför, S., heinäkuuta 2019, julkaisussa : Industrial Crops and Products. 133, s. 212-220 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Development of Extruded Shrimp-Corn Snack Using Response Surface Methodology

Topuz, O. K., Gokoglu, N., Jouppila, K. & Kirjoranta, S., maaliskuuta 2017, julkaisussa : Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences. 17, 2, s. 333-343 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Effects of process parameters on the properties of barley containing snacks enriched with brewer’s spent grain

Kirjoranta, S. J., Tenkanen, T. M. & Jouppila, K. L., 2016, julkaisussa : Journal of Food Science and Technology. 53, 1, s. 775-783 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Projektit 2008 2018

  • 4 Päättynyt

Aktiviteetit 2009 2012

  • 10 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

The 7th International Conference on Water in Food

Satu Kirjoranta (Posteriesitys)
3 kesäkuuta 20125 kesäkuuta 2012

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

The 7th International Conference on Water in Food

Satu Kirjoranta (Järjestäjätoimikunnan jäsen)
3 kesäkuuta 20125 kesäkuuta 2012

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

The 6th International Symposium on Food Rheology and Structure

Satu Kirjoranta (Posteriesitys)
10 huhtikuuta 201213 huhtikuuta 2012

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

2011 EFFoST Annual Meeting

Satu Kirjoranta (Posteriesitys)
8 marraskuuta 201111 marraskuuta 2011

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

1st International Congress on Food Technology

Satu Kirjoranta (Osallistuja)
3 marraskuuta 20106 marraskuuta 2010

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen