Ei valokuvaa: Seppo Tenitz

Seppo Tenitz

19982017
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • Elintarvikefysiikka, prosessitekniikka
  • 114 Fysiikka
  • Fysiikan opetus

Julkaisut 1998 2017

Partial Least Squares Regression Modeling of Physical and Chemical Properties of Corn-Based Snacks Containing Kañiwa and Lupine

Diaz, J. M. R., Sundarrajan, L., Kariluoto, S., Lampi, A-M., Tenitz, S. & Jouppila, K., huhtikuuta 2017, julkaisussa : Journal of Food Process Engineering. 40, 2, 15 Sivumäärä, 12396.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Use of amaranth, quinoa and kañiwa in extruded corn-based snacks

Ramos Diaz, J. M., Kirjoranta, S., Tenitz, S., Penttilä, P. A., Serimaa, R., Lampi, A-M. & Jouppila, K., heinäkuuta 2013, julkaisussa : Journal of Cereal Science. 58, 1, s. 59-67 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Lisälehdet Juonto-projektiin: Fysiikan opetuksen tutkimus ja konstruktivismi maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan opetuksessa

Tenitz, S., 2009, Helsinki. 74 Sivumäärä (MMTEK-julkaisuja; nro 29)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraportti