Tutkimustuotoksia vuodessa
Tutkimustuotoksia vuodessa
Doctoral researcher
PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)
00014
Suomi
Tutkimustuotoksia vuodessa
Master degree in food and science technology, Microbiological stabilization of sweet green table olives processed by Castelvetrano method: an industrial approach, University of Rome, "La Sapienza
1 tammik. 2019 → 10 jouluk. 2020
Myöntöpäivä: 10 jouluk. 2020
Bachelor degree in agro-industrial biotechnology, Fumonisins role between Fusarium verticillioides and Zea mays , University of Rome, "La Sapienza
lokak. 2015 → 20 jouluk. 2018
Myöntöpäivä: 20 jouluk. 2018
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Coda, R. (Projektinjohtaja), Katina, K. (Osallistuja) & Cera, S. (Osallistuja)
01/07/2021 → 31/12/2022
Projekti: Tutkimusprojekti
Cera, S. (Vastaanottaja), 20 lokak. 2023
Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset
Cera, S. (Vastaanottaja), 25 huhtik. 2024
Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset