Valokuva: Syed Ariful Alam

Syed Ariful Alam

MSc in Food Sciences (Food Bioprocessing), Research Scientist

  • VTT Technical Research Centre of Finland

    Tietotie 2, FI-02150, Espoo

    Suomi

20122019
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Food Technology, MSc in Food Science (Food Bioprocessing), Department of Food and Environmental Sciences, University of Helsinki

Food Technology, MSc

Asemat yliopiston ulkopuolella

Research Scientist, VTT Technical Research Center of Finland

1 tammikuuta 2012 → …

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2012 2019

The effect of structure and texture on the breakdown pattern during mastication and impacts on in vitro starch digestibility of high fibre rye extrudates

Alam, S. A., Pentikainen, S., Närväinen, J., Katina, K., Poutanen, K. & Sozer, N., huhtikuuta 2019, julkaisussa : Food & Function. 10, 4, s. 1958-1973 16 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Bioprocessing of bran with exopolysaccharide producing microorganisms as a tool to improve expansion and textural properties of extruded cereal foams with high dietary fibre content

Nikinmaa, M., Alam, S. A., Raulio, M., Katina, K., Kajala, I., Nordlund, E. & Sozer, N., huhtikuuta 2017, julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 77, s. 170-177 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Do rye product structure, product perceptions and oral processing modulate satiety?

Pentikäinen, S., Sozer, N., Närväinen, J., Sipila, K., Alam, S. A., Heiniö, R-L., Paananen, J., Poutanen, K. & Kolehmainen, M., 27 huhtikuuta 2017, julkaisussa : Food Quality and Preference. 16, s. 178-187 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Effects of structural and textural properties of brittle cereal foams on mechanisms of oral breakdown and in vitro starch digestibility

Alam, S. A., Pentikäinen, S., Närväinen, J., Holopainen_Mantila, U., Poutanen, K. & Sozer, N., 8 maaliskuuta 2017, julkaisussa : Food Research International. 96, s. 1-11 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Factors affecting structural properties and in vitro starch digestibility of extruded starchy foams containing bran

Alam, S. A., Järvinen, J., Kokkonen, H., Jurvelin, J., Poutanen, K. & Sozer, N., 30 elokuuta 2016, julkaisussa : Journal of Cereal Science. 71, s. 190-197 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Tiedosto

Projektit 2012 2018

Aktiviteetit 2013 2018

  • 6 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 4 Palkinnot ja kunnianosoitukset - Palkinnot ja kunnianosoitukset

PhD Grant, 2018 (Raisio Oyj:n Tutkimussäätiön myöntamät apurahat v:lle: Process induced structural features of solid cereal foams

Syed Ariful Alam (Osallistuja)
1 tammikuuta 201831 joulukuuta 2018

Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypitPalkinnot ja kunnianosoitukset - Palkinnot ja kunnianosoitukset

4th International Conference on Food Oral Processing

Syed Ariful Alam (Osallistuja)
4 heinäkuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Tiedosto

PhD Grant, 2016 (Raisio Oyj:n Tutkimussäätiön myöntamät apurahat v:lle: Process induced structural features of solid cereal foams

Syed Ariful Alam (Palkinnonsaaja)
1 tammikuuta 201631 joulukuuta 2016

Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypitPalkinnot ja kunnianosoitukset - Palkinnot ja kunnianosoitukset

Raisio Oyj:n Tutkimussäätiö- Tutkijakoulun Satoa Seminaari

Syed Ariful Alam (Puhuja: esitelmän pitäjä)
21 huhtikuuta 2015

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Tiedosto

PhD Grant, 2015 (Raisio Oyj:n Tutkimussäätiön myöntamät apurahat v:lle 2015): Process induced structural features of solid cereal foams

Syed Ariful Alam (Palkinnonsaaja)
1 tammikuuta 201531 joulukuuta 2015

Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypitPalkinnot ja kunnianosoitukset - Palkinnot ja kunnianosoitukset