• Siirry päänavigointiin
  • Siirry hakuun
  • Siirry pääsisältöön
Helsingin yliopisto Etusivu Helsingin yliopisto Logo
    • English
    • Svenska
    • Suomi
  • Etusivu
  • Henkilöt
  • Julkaisut
  • Projektit
  • Tutkimusinfrastruktuurit
  • Tutkimusyksiköt
  • Tietoaineistot
  • Aktiviteetit
  • Palkinnot
  • Lehtileikkeet
Valokuva Taiwo Olanrewaju Omotosho

Taiwo Olanrewaju Omotosho

  • Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät
  • Väitöskirjatutkija, Doc­toral Pro­gramme in In­ter­dis­cip­lin­ary En­vir­on­mental Sci­ences
 https://orcid.org/0009-0002-0018-7525
  • Sähköpostitaiwo.omotoshohelsinkifi
20182024

Tutkimustuotoksia vuodessa

  • Yleiskatsaus
  • Verkosto
  • Julkaisut (1)
  • Projektit (2)

Verkko

  • Visualisointi
  • Profiilit
  • Tutkimusyksiköt

Tutkijakoulu ja tohtoriohjelmat

Tutkijakoulu

Yksikkö: Alayksikko

  • 1 jaettu tutkimustuotos

Tutkijakoulu

Helsingin yliopisto

Yksikkö: Kansio

  • 1 jaettu tutkimustuotos

Tutkimusyhteisöt

Helsingin yliopisto

Yksikkö: Kansio

  • 1 jaettu tutkimustuotos

Helsingin yliopisto

Yksikkö: yritys / yhteisö

  • 1 jaettu tutkimustuotos

Tiedekunnat

Helsingin yliopisto

Yksikkö: Kansio

  • 1 jaettu tutkimustuotos

Kestävyystieteen instituutti (HELSUS)

Tutkimusyhteisöt

Yksikkö: Tutkimusyhteisö

  • 1 jaettu tutkimustuotos

Maataloustieteiden osasto

Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta

Yksikkö: Alayksikko

  • 1 jaettu tutkimustuotos

Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta

Tiedekunnat

Yksikkö: Tiedekunta

  • 1 jaettu tutkimustuotos

Kasvintuotantotieteet

Maataloustieteiden osasto

Yksikkö: Tutkimusryhmät

  • 1 jaettu tutkimustuotos

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto

Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta

Yksikkö: Alayksikko

  • 1 jaettu tutkimustuotos

Helsingin yliopiston tutkijakoulu

Tutkijakoulu ja tohtoriohjelmat

Yksikkö: Tutkijakoulu

  • 1 jaettu tutkimustuotos

Voimanlähteenä Pure, Scopus & Elsevier Fingerprint Engine™

Kaikki tämän sivuston sisältö: ‌Tekijänoikeus © 2025 Helsingin yliopisto, lisenssinantajat ja tekijät. ‌Kaikki oikeudet pidätetään, mukaan lukien oikeudet tekstin- ja tiedonlouhintaan, tekoälykoulutukseen ja vastaaviin tekniikoihin. ‌Kaikkeen avoimen pääsyn sisältöön sovelletaan asiaankuuluvia lisenssiehtoja.

Käytämme evästeitä palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen sekä sisällön räätälöintiin. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön

Kirjaudu Pureen

Helsingin yliopisto tietosuojakäytäntö

Tietoja verkon saatavuudesta

Raportti haavoittuvuus

Ota yhteyttä