Ei valokuvaa Ulrike Lyhs
19972021

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.
Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli

Hakutulokset

  • 2009

    Microbiological methods

    Lyhs, U., 2009, Fishery products: quality, safety and authenticity. E. B. H. R. J. O. (toim.). Chichester, West Sussex, U.K. ; Ames, Iowa: Wiley Blackwell, s. 318-346 29 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  • 2008

    Campylobacter in the food supply

    Jacobs-Reitsma, W., Lyhs, U. & Wagenaar, J., 2008, Campylobacter. E. I. N. C. M. S. A. M. J. B. . . E. (toim.). Washington, DC: ASM Press, s. 627-644 18 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu