Ei valokuvaa: Xin Huang
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

20112019
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Ansioluettelo

I did my Bachelor degree of Food Science and Engineering in Sichuan University, China. I continued master study of Food Sciences, Food Bioprocessing track of MSc Food Sciences international programme at 2009. I completed my master thesis in Cereal Technology Group, about Angiotensin-I converting enzyme (ACE)-inhibitory peptides from wheat gluten, and graduated at the end of 2011. From the beginning of 2012, I started my PhD research of cereal peptide and protein oxidation. My current research interests remain in cereal protein, celiac related analytical issue, oxidation of protein, oxidative gelation, rheology and so on.

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2011 2019

Biochemical characterization and technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein isolates

Arte, E., Huang, X., Nordlund, E. & Katina, K., 15 elokuuta 2019, julkaisussa : Food Chemistry. 289, s. 103-111 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Detection of gluten in products containing barley: A proposal for C-hordein as reference material.

Huang, X., Kanerva, P. M., Salovaara, H. O. & Sontag-Strohm, T. S., maaliskuuta 2017, Proceedings of the 30th Meeting of the Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity (WGPAT), Valencia, Spain, September 26-27, 2016.. Köhler, P. (toim.). Freising: WGBAT, s. 25-29 5 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

Oxidation of proline decreases immunoreactivity and alters structure of barley prolamin

Huang, X., Sontag-Strohm, T., Stoddard, F. L. & Kato, Y., 1 tammikuuta 2017, julkaisussa : Food Chemistry. 214, s. 597-605 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Pilot Study: Comparison of Sourdough Wheat Bread and Yeast-Fermented Wheat Bread in Individuals with Wheat Sensitivity and Irritable Bowel Syndrome

Laatikainen, R., Koskenpato, J., Hongisto, S-M., Loponen, J., Poussa, T., Huang, X., Sontag-Strohm, T., Salmenkari, H. & Korpela, R., 2017, julkaisussa : Nutrients. 9, 11, 1215.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Proposal for C-Hordein as Reference Material in Gluten Quantification

Huang, X., Kanerva, P., Salovaara, H., Stoddard, F. L. & Sontag-Strohm, T., 15 maaliskuuta 2017, julkaisussa : Journal of Agricultural and Food Chemistry. 65, 10, s. 2155-2161 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Projektit 2012 2012

Viljaproteiinien muokkaus hapettamisen avulla

Kanerva, P., Huang, X., Sontag-Strohm, T. & Salovaara, H.

01/01/2012 → …

Projekti: Tutkimusprojekti

Aktiviteetit 2010 2014

13th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop

Xin Huang (Puhuja: esitelmän pitäjä)
13 toukokuuta 201416 toukokuuta 2014

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

Raisio Research Foundation

Xin Huang (Palkinnonsaaja)
tammikuuta 2014joulukuuta 2014

Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypitPalkinnot ja kunnianosoitukset - Palkinnot ja kunnianosoitukset

Raisio Research Foundation

Xin Huang (Palkinnonsaaja)
tammikuuta 2013joulukuuta 2013

Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypitPalkinnot ja kunnianosoitukset - Palkinnot ja kunnianosoitukset

VLAG 4th International Advanced Course Proteomics

Xin Huang (Osallistuja)
23 huhtikuuta 201326 huhtikuuta 2013

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Cereal & Europe Spring Meeting 2013

Xin Huang (Posteriesitys)
29 toukokuuta 201331 toukokuuta 2013

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks