Ei valokuvaa: Xin Huang
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

20112019
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Julkaisut 2011 2019

2019

Biochemical characterization and technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein isolates

Arte, E., Huang, X., Nordlund, E. & Katina, K., 15 elokuuta 2019, julkaisussa : Food Chemistry. 289, s. 103-111 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Immunochemical analysis of oat prolamins in European oat cultivars

Ahola, H., Huang, X. & Sontag-Strohm, T., kesäkuuta 2019.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitPosteri

2017

Detection of gluten in products containing barley: A proposal for C-hordein as reference material.

Huang, X., Kanerva, P. M., Salovaara, H. O. & Sontag-Strohm, T. S., maaliskuuta 2017, Proceedings of the 30th Meeting of the Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity (WGPAT), Valencia, Spain, September 26-27, 2016.. Köhler, P. (toim.). Freising: WGBAT, s. 25-29 5 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

Oxidation of proline decreases immunoreactivity and alters structure of barley prolamin

Huang, X., Sontag-Strohm, T., Stoddard, F. L. & Kato, Y., 1 tammikuuta 2017, julkaisussa : Food Chemistry. 214, s. 597-605 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Pilot Study: Comparison of Sourdough Wheat Bread and Yeast-Fermented Wheat Bread in Individuals with Wheat Sensitivity and Irritable Bowel Syndrome

Laatikainen, R., Koskenpato, J., Hongisto, S-M., Loponen, J., Poussa, T., Huang, X., Sontag-Strohm, T., Salmenkari, H. & Korpela, R., 2017, julkaisussa : Nutrients. 9, 11, 1215.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Proposal for C-Hordein as Reference Material in Gluten Quantification

Huang, X., Kanerva, P., Salovaara, H., Stoddard, F. L. & Sontag-Strohm, T., 15 maaliskuuta 2017, julkaisussa : Journal of Agricultural and Food Chemistry. 65, 10, s. 2155-2161 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto
2016

Degradation of C-hordein by metal-catalysed oxidation

Huang, X., Kanerva, P., Salovaara, H. & Sontag-Strohm, T., 1 huhtikuuta 2016, julkaisussa : Food Chemistry. 196, s. 1256-1263 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Metal-catalysed oxidation of cereal prolamins for gluten-free applications

Huang, X., 2016, Helsinki: University of Helsinki. 95 Sivumäärä

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirja

2015

Menetelmä gluteeniproteiinipitoisuuden vähentämiseksi viljalajin jakeessa

Sontag-Strohm, T. S., Huang, X., Kanerva, P. M. & Salovaara, H. O., elokuuta 2015, IPC-nro A23L, A23J, A21D, Patentti- ja rekisterihallitus, Patenttinumero 125288, 14 elokuuta 2015, Prioriteetin päiväys 14 elokuuta 2012, Prioriteettinumero FI000125288B

Tutkimustuotos: Patentti

Proposal for developing a hordein standard for barley-based products

Kanerva, P. M., Huang, X., Salovaara, H. O. & Sontag-Strohm, T. S., 2015, Proceedings of the 28th meeting: Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity September 25-27, 2014, Nantes, France. Köhler, P. (toim.). Verlag Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie, s. 43-46 4 Sivumäärä 4.4

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

2014

A method for reducing the content of gluten proteins in a cereal fraction

Sontag-Strohm, T., Huang, X., Kanerva, P. & Salovaara, H., 20 helmikuuta 2014, IPC-nro A23L, A23J, World Intellectual Property Organization (WIPO), Patenttinumero WO 2014/027139 A1, 20 helmikuuta 2014

Tutkimustuotos: Patentti

2013

Oxidative modification of a proline-rich gliadin peptide

Huang, X., Kanerva, P., Salovaara, H., Loponen, J. & Sontag-Strohm, T., 2013, julkaisussa : Food Chemistry. 141, 3, s. 2011-2016 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu