Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2017 2019

Influence of dextran synthesized in situ on the rheological, technological and nutritional properties of whole grain pearl millet bread

Wang, Y., Compaore-Sereme, D., Sawadogo-Lingani, H., Coda, R., Katina, K. & Maina, N. H., 1 heinäkuuta 2019, julkaisussa : Food Chemistry. 285, s. 221-230 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Dextran produced in situ as a tool to improve the quality of wheat-faba bean composite bread

Wang, Y., Sorvali, P., Laitila, A., Maina, N. H., Coda, R. & Katina, K., marraskuuta 2018, julkaisussa : Food Hydrocolloids. 84, s. 396-405 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Inhibition of Migration and Invasion of Hepatocarcinoma HepG2 Cells by Dietary Saponins via Targeting HIF-alpha

Luo, C., Wu, D., Chen, M., Miao, W., Xue, C., Sun, Y., Liu, D., Xie, C., Wang, Y., Frenz, C. & Deng, S., 2018, julkaisussa : Anti-Cancer Agents in Medicinal Chemistry. 18, 7, s. 1025-1031 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

In situ synthesis of exopolysaccharides by Leuconostoc spp. and Weissella spp. and their rheological impacts in fava bean flour

Xu, Y., Wang, Y., Coda, R., Säde, E., Tuomainen, P., Tenkanen, M. & Katina, K., 2 toukokuuta 2017, julkaisussa : International Journal of Food Microbiology. 248, s. 63-71 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Aktiviteetit 2017 2017

  • 1 Suullinen esitys

Use of sourdough made with dextran enriched faba bean flour for enhancing the baking properties of wheat bread

Yaqin Wang (Puhuja)
8 lokakuuta 201711 lokakuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys