20142020

Research output per year

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut

Genome Sequence of Striga asiatica Provides Insight into the Evolution of Plant Parasitism

Yoshida, S., Kim, S., Wafula, E. K., Tanskanen, J., Kim, Y-M., Honaas, L., Yang, Z., Spallek, T., Conn, C. E., Ichihashi, Y., Cheong, K., Cui, S., Der, J. P., Gundlach, H., Jiao, Y., Hori, C., Ishida, J. K., Kasahara, H., Kiba, T., Kim, M-S. & 23 muuta, Koo, N., Laohavisit, A., Lee, Y-H., Lumba, S., McCourt, P., Mortimer, J. C., Mutuku, J. M., Nomura, T., Sasaki-Sekimoto, Y., Seto, Y., Wang, Y., Wakatake, T., Sakakibara, H., Demura, T., Yamaguchi, S., Yoneyama, K., Manabe, R., Nelson, D. C., Schulman, A. H., Timko, M. P., DePamphilis, C. W., Choi, D. & Shirasu, K., 23 syyskuuta 2019, julkaisussa : Current Biology. 29, 18, s. 3041-3052 16 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Role of lipids and phytate in oxidative stability of cereal beta-glucan

Wang, Y., 2018, Helsinki: Helsingin yliopisto.

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirjaArtikkelikokoelma

Open access

Retardation of oxidation by residual phytate in purified cereal beta-glucans

Wang, Y., Maina, H. N., Ekholm, P. I., Lampi, A-M. & Sontag-Strohm, T. S., 2017, julkaisussa : Food Hydrocolloids. 66, s. 161-167 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

The protective role of phytate in the oxidative degradation of cereal beta-glucans

Wang, Y-J., Zhan, R., Sontag-Strohm, T. S. & Maina, H. N., 1 elokuuta 2017, julkaisussa : Carbohydrate Polymers. 169, s. 220-226 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Faba bean flavour and technological property improvement by thermal pre-treatments

Jiang, Z., Pulkkinen, M. J., Wang, Y., Lampi, A-M., Stoddard, F. L., Salovaara, H. O., Piironen, V. I. & Sontag-Strohm, T. S., 2016, julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 68, s. 295-305 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Projektit

  • 1 Päättynyt

Aktiviteetit

  • 7 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 3 Palkinnot ja kunnianosoitukset - Palkinnot ja kunnianosoitukset
  • 2 Suullinen esitys
  • 1 Muun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)

The protective role of phytate in the oxidative degradation of cereal beta-glucans

Yujie Wang (Puhuja)
8 lokakuuta 201711 lokakuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

ICC-Austria Award for Wholegrain Research

Yujie Wang (Osallistuja)
15 marraskuuta 2017

Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypitPalkinnot ja kunnianosoitukset - Palkinnot ja kunnianosoitukset

Phytate protects cereal beta-glucan against oxidative degradation

Yujie Wang (Puhuja)
13 marraskuuta 201715 marraskuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

AACC International Annual Meeting

Yujie Wang (Puhuja: esitelmän pitäjä)
22 lokakuuta 201626 lokakuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

13th International Hydrocolloids Conference

Yujie Wang (Puhuja: esitelmän pitäjä)
16 toukokuuta 201620 toukokuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen