20162020

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut

  • 3 Artikkeli
  • 2 Konferenssiartikkeli
  • 1 Katsausartikkeli
  • 1 Väitöskirja

Protein degradation of black carp (Mylopharyngodon piceus) muscle during cold storage

Bao, Y., Wang, K., Yang, H., Regenstein, J. M., Ertbjerg, P. & Zhou, P., 5 maaliskuuta 2020, julkaisussa : Food Chemistry. 308, 9 Sivumäärä, 125576.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Effects of protein oxidation on the texture and water-holding of meat: a review

Bao, Y. & Ertbjerg, P., 2019, julkaisussa : Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 59, 22, s. 3564-3578 15 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Myofibrillar protein oxidation affects filament charges, aggregation and water-holding

Bao, Y., Boeren, S. & Ertbjerg, P., tammikuuta 2018, julkaisussa : Meat Science. 135, s. 102-108 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Protein oxidation in meat: Effects on texture and water-holding

Bao, Y., 2018, Helsinki: Helsingin yliopisto.

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirjaArtikkelikokoelma

Open access

Oxidation increases myofibrillar protein net charge

Bao, Y. & Ertbjerg, P., elokuuta 2017, Proceedings of 63rd International Congress of Meat Science and Technology: Nurturing locally, growing globally. Troy, D., McDonnell, C., Hinds, L. & Kerry, J. (toim.). IcoMST, s. 834-835 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto