20172022
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2018 2018

  • 1 Kirjan luku tai artikkeli

Resistant Starch

Tacer-Caba, Z. & Nilufer-Erdil, D., 2018, Reference Module in Food Science. Smithers, G. (toim.). Amsterdam: Elsevier

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Projektit 2017 2022

Aktiviteetit 2018 2018

  • 4 Käsikirjoitusten vertaisarviointi
  • 2 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 1 Suullinen esitys

International journal of food properties. (Lehti)

Zeynep Tacer Caba (Arvioitsija (reviewer))
2018

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Journal of Food Processing and Preservation (Lehti)

Zeynep Tacer Caba (Arvioitsija (reviewer))
2018

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

3rd Food Structure Design Congress

Zeynep Tacer Caba (Puhuja: esitelmän pitäjä)
20 syyskuuta 201822 syyskuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

The International Symposium of Food Rheology and Texture

Zeynep Tacer Caba (Puhuja)
19 lokakuuta 201821 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

13th International Conference of Food Physicists

Zeynep Tacer Caba (Puhuja: esitelmän pitäjä)
23 lokakuuta 201825 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen