Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Ansioluettelo

I completed my master´s study in Zhejiang University on the topic of applying E-beam irradiation method in food and food products, March of 2014. After that, I found my interest in the area concerning to "Oxidative stability of lipids in plant-derived foods: flavor deterioration by enzymatic and chemical reactions" in the University of Helsinki as a Ph.D student started in October of 2014. Currently, I doing my research on controlling of the enzymatic reactions leading to lipid-related off-flavors in cereals and legumes, especially oats and faba bean, as well as the chemical and enzymatic reactions of lipids.

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Biophysics, Zhejiang University, China

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Julkaisut 2017 2019

Epoxy and hydroxy fatty acids as non-volatile lipid oxidation products in oat

Yang, Z., Piironen, V. & Lampi, A-M., 15 lokakuuta 2019, julkaisussa : Food Chemistry. 295, s. 82-93 12 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Lipid-modifying enzymes in oat and faba bean

Yang, Z., Piironen, V. I. & Lampi, A-M., 4 heinäkuuta 2017, julkaisussa : Food Research International. 100, s. 335-343 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Aktiviteetit 2015 2018

  • 5 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 1 Suullinen esitys

Peroxygenase catalysed lipid oxidation products from free fatty acids in oats

Zhen Yang (Puhuja)
16 syyskuuta 201819 syyskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Advanced Food Analysis

Zhen Yang (Posteriesitys)
23 tammikuuta 201727 tammikuuta 2017

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

1st International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants

Zhen Yang (Posteriesitys)
5 kesäkuuta 20167 kesäkuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Contemporary methodologies for analysis and characterization of lipids

Zhen Yang (Posteriesitys)
23 elokuuta 201624 elokuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Schedule of Teaching & Training Program on Food Quality and Food Safety between China-Finland

Zhen Yang (Osallistuja)
13 kesäkuuta 201616 kesäkuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen