Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Julkaisut 2010 2018

  • 6 Artikkeli
  • 1 Konferenssiartikkeli
  • 1 Patentti

Protein-lipid co-oxidation in emulsions stabilized by microwave-treated and conventional thermal-treated faba bean proteins

Göbüz, G., Liu, C., Jiang, Z., Pulkkinen, M., Piironen, V., Sontag-Strohm, T. & Heinonen, M., kesäkuuta 2018, julkaisussa : Food Science & Nutrition. 6, 4, s. 1032-1039 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Faba bean flavour and technological property improvement by thermal pre-treatments

Jiang, Z., Pulkkinen, M. J., Wang, Y., Lampi, A-M., Stoddard, F. L., Salovaara, H. O., Piironen, V. I. & Sontag-Strohm, T. S., 2016, julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 68, s. 295-305 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Changes in Physicochemical, Structural, and Sensory Properties of Irradiated Brown Japonica Rice during Storage

Chen, Y., Jiang, W., Jiang, Z., Chen, X., Cao, J., Dong, W. & Dai, B., 6 toukokuuta 2015, julkaisussa : Journal of Agricultural and Food Chemistry. 63, 17, s. 4361-4369 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Oat protein solubility and emulsion properties improved by enzymatic deamidation

Jiang, Z., Sontag-Strohm, T., Salovaara, H., Sibakov, J., Kanerva, P. & Loponen, J., heinäkuuta 2015, julkaisussa : Journal of Cereal Science. 64, s. 126-132 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Method for producing a proteinous food composition

Sontag-Strohm, T., Salovaara, H., Jiang, Z., Wu, W. & Xu, Y., 30 lokakuuta 2014, IPC-nro A23J1/00; A23J1/12; A23J1/14; A23J3/14; A23L1/10; A23L1/20; A23L1/211; A23L1/48, WIPO, Patenttinumero WO2014174149 (A1), 30 lokakuuta 2014, Prioriteetin päiväys 25 huhtikuuta 2013, Prioriteettinumero FI20130005425

Tutkimustuotos: Patentti

Projektit 2010 2014

  • 2 Päättynyt

Fabapapuaines

Salovaara, H., Piironen, V., Lampi, A., Stoddard, F., Sontag-Strohm, T., Kanerva, P., Kariluoto, S., Pulkkinen, M., Jiang, Z., Tahvonen, R., Järvenpää, E., Rokka, S., Pihlava, J., Mäki, M., Latvala, T., Kotro, J. & Niva, M.

Unknown funder

01/01/201231/12/2014

Projekti: Tutkimusprojekti

VILJAPROTEIINIEN BIOAKTIIVISUUDEN JA FUNKTIONAALISUUDEN (BIO)KEMIALLINEN MUOKKAUS

Loponen, J., Laine, P., Jiang, Z. & Solala, K.

01/01/201031/12/2012

Projekti: Tutkimusprojekti

Aktiviteetit 2012 2016

  • 4 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Maataloustieteen Päivät 2016 (Finnish Agricultural Day)

Zhong-qing Jiang (Puhuja: esitelmän pitäjä)
13 tammikuuta 2016 → …

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

The 32nd Nordic Cereal Congress: Future Food Security – New Opportunities for Nordic Crops

Zhong-qing Jiang (Puhuja: esitelmän pitäjä)
8 syyskuuta 2015

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

VIIKKI Food Science Seminars

Zhong-qing Jiang (Puhuja: esitelmän pitäjä)
10 syyskuuta 2015

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

The Ninth International Oat Conference

Zhong-qing Jiang (Puhuja: esitelmän pitäjä)
22 kesäkuuta 2012

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen