AB Seinäjoki, Innovaatioyhteisön kehittäminen

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

AB Seinäjoki, Innovaatioyhteisön kehittäminen -hankkeen päätavoitteena on kehittää AB Seinäjoen toimintamallia.Tämä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, joista hankkeeseen on valittu kolme erilaista toisiaan tukevaa lähtökohtaa.Hankkeella haetaan ratkaisua agrobiotalouden kasvavaan biotalouden innovaatiohaasteeseen: Suomelta odotetaan kansainvälisiä läpimurtoja biotalouden alalle. Biotalous on valittu hallitusohjelman kärkihankkeeksi. Etelä-Pohjanmaalla on potentiaalia synnyttää juuri agrobiotaloudelle: Etelä-Pohjanmaa on ruokamaakunta. AB Seinäjoki on agrobiotalouden innovaatioyhteisö, joka tarjoaa alueen yrityksille, tutkijoille, kehittäjille ja muille toimijoille mahdollisuuden verkkottua sekä kehittää ja tätä kautta luoda uusia innovaatioita ja kiihdyttää liiketoimintaansa. Biotaloutta buustaavat yhteistyössä Seinäjoen Ammattikorkeakoulu, Seinäjoen Yliopistokeskus, Into Seinäjoki Oy sekä Luonnonvarakeskus.
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/03/201631/12/2018