Asiantuntija- ja tutkijayhteisöjen kansainvälisten verkostojen kehittäminen Seinäjoen seudulla

• Saartenoja, Antti (Vastuullinen tutkija)

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

Ruralia-instituutti toteuttaa pilotoinnin tutkija- ja asiantuntijayhteisöjen kansainvälisten verkostojen kehittämisestä Seinäjoen seudulla. Kokeilu tehdään yhteistyössä Seinäjoen yliopistokeskuksen yksiköiden kanssa. Hankkeen tavoitteena on uudentyyppisten avauksien ja toimintamallien kokeilu kansainvälisten verkostojen rakentamisessa ja asiantuntijayhteisöjen kehittymisessä.

Hankkeessa tehdään myös tutkimus- ja toimialarajat ylittäviä ehdotuksia kansainvälisten asiantuntijaverkostojen kehittämiseksi Seinäjoen kaupunkiseudulla. Hanke vahvistaa Seinäjoen yliopistokeskuksen yksiköiden kansainvälistymisosaamista ja lisää yksiköiden välistä yhteistyötä. Ruralia-instituutin lisäksi siinä on mukana Seinäjoen yliopistokeskuksesta Vaasan yliopisto, Sibelius-Akatemia ja Tampereen teknillinen yliopisto.
    TilaPäättynyt
    Todellinen alku/loppupvm01/10/201031/03/2011