Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

The global food systems are facing the challenge of providing healthy and adequate nutrition to the world’s growing population in a sustainable way. Novel food production technologies, such as vertical farming and cell-culturing based protein production (i.e. cellular agriculture) have gained wide interest in the past years as potential solutions for improving the sustainability of food systems.
TilaKäynnissä
Todellinen alku/loppupvm02/09/201901/09/2022

Tieteenalat

  • 4111 Maataloustiede
  • 1172 Ympäristötiede

Projektit

Tutkimustuotos

  • 1 Konferenssiabstrakti
  • 1 Kommentti
Open access
Tiedosto

Vertical Farming and Cultured Meat: Immature Technologies for Urgent Problems

Tuomisto, H., marraskuuta 2019, julkaisussa : One Earth. 1, 3, s. 275-277

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKommenttiTieteellinen

Aktiviteetit

  • 6 Suullinen esitys
  • 1 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 1 Väitöskirjan ohjaaja tai sivuohjaaja
  • 1 Kutsuesitelmä

Environmental impacts of transforming agriculture with cellular agriculture and agroecological symbiosis

Hanna Tuomisto (Puhuja)
9 tammikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Supervising a doctoral student Rachel Mazac

Hanna Tuomisto (Ohjaaja)
2 elokuuta 2019 → …

Aktiviteetti: TutkimustyypitVäitöskirjan ohjaaja tai sivuohjaaja

The potential of cellular agriculture to reduce environmental impacts of food systems

Hanna Tuomisto (Puhuja)
10 joulukuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Lehtileikkeet

Which milk alternative should we be drinking?

Hanna Tuomisto

11/02/2020

1 kohde/ Medianäkyvyys

Lehdistö/media

Viljeltyä lihaa lautaselle?

Hanna Tuomisto

10/02/2020

1 kohde/ Medianäkyvyys

Lehdistö/media

Ruokavalio ja tulevaisuuden ruuantuotanto -podgasti

Hanna Tuomisto

08/12/2019

1 Median myötävaikutus

Lehdistö/media