Avoimet verkkokurssit (MOOC) metsä- ja biotaloudessa: digitalisaation mahdollisuudet koulutuksessa ja opiskelijamarkkinoinnissa

Kuvaus

Metsäalan oppilaitokset (YO,AMK, 2-aste) rakentavat yhdessä kaksi avointa verkkokurssia (MOOC), jotka toimivat itsenäisinä oppimisalustoina. Ensimmäinen verkkokurssi “Suomalainen metsä” toteutetaan uusinta teknologiaa (esim. 3D) hyödyntäen ja se on tarkoitettu yleissivistävään koulutukseen ja osaksi alan
oppilaitosten johdantojaksoja. Kurssin avulla kiinnostunut nuori voi itsenäisestikin saada metsätietoutta ja testata omaa kiinnostustaan alaan. Kurssi tuo merkittävän lisän alan opintoihin ja niiden markkinointiin. Toinen kurssi on kaikille metsäopetuksen asteille soveltuva “Metsäalan liiketoimintaosaaminen”. Kurssi käsittää eri metsäalan yrittäjien yritystoiminnan liiketoimintaa. Hankkeessa luodaan myös malli verkkokurssien tuottamiselle.
LyhytotsikkoMetsä-MOOC
AkronyymiMetsä-MOOC
TilaKäynnissä
Todellinen alku/loppupvm01/03/2016 → …