Centre of Excellence in Inverse Modelling and Imaging

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

Centre of Excellence in Inverse Modelling and Imaging is granted by Academy of Finland.
Participating universities: Univ. of Helsinki (M. Lassas, S. Siltanen), Aalto Univ. (N. Hyvönen, A. Hannukainen), Finnish Meteorological Institute (J. Tamminen), Univ. of Jyväskylä (M. Salo), Tampere Univ. (M. Kaasalainen, S. Pursiainen), Univ. of Eastern Finland (Kaipio, Kolehmainen, Tarvainen, Seppänen, Vauhkonen), Univ. of Oulu (V. Serov), and Lappeenranta Univ. of Tech. (H. Haario)
TilaKäynnissä
Todellinen alku/loppupvm01/01/201831/12/2025

Tutkimustuotos

• 15 Artikkeli
  • 1 Konferenssiartikkeli
  • 1 Konferenssiabstrakti

Automated daily quality control analysis for mammography in a multi-unit imaging center

Sundell, V-M., Mäkelä, T., Meaney, A., Kaasalainen, T. & Savolainen, S., helmikuuta 2019, julkaisussa : Acta Radiologica. 60, 2, s. 140-148 9 Sivumäärä

Open access
Tiedosto

Revealing cracks inside conductive bodies by electric surface measurements

Hauptmann, A., Ikehata, M., Itou, H. & Siltanen, S., helmikuuta 2019, julkaisussa : Inverse Problems. 35, 2, s. 1-24 24 Sivumäärä, 025004.

Open access
Tiedosto

Controlled wavelet domain sparsity for x-ray tomography

Purisha, Z., Rimpeläinen, J., Bubba, T. & Siltanen, S., tammikuuta 2018, julkaisussa : Measurement Science and Technology. 29, 1, 9 Sivumäärä, 014002.