COMCOT - An innovative tool for improving the competitiveness of community based tourism

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

Hankkeen tarkoituksena on edistää kestävää matkailua yhteisölähtöisesti sekä kehittää pilottialueiden avainhenkilöiden osaamista ja verkostoja kehittämistyön jatkuvuuden takaamiseksi. Lisäksi tavoitteena on luoda innovatiivinen yhteisölähtöisen matkailun kehittämistyökalu, jossa yhdistetään olemassa olevia matkailun kehittämismalleja sekä 3D-visualisointia.

Hankkeen toimenpiteet jakautuvat matkailupotentiaalin arvioimiseen, kehittämiseen ja visualisointiin, pilottialueiden avainhenkilöiden osaamisen ja verkostojen parantamiseen sekä hankkeesta tiedottamiseen. Hankkeen kansainvälinen partneriaatti koostuu 6 partnerista Suomesta ja Eestistä. Hankkeen koordinaattorina toimii Eesti Maaülikool. Suomen kansallisena koordinaattorina ja selvitysosioista vastaavana partnerina toimii Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti. Kehittämisosiosta vastaavat Sepra ry Kymenlaaksosta sekä Länsi-Uudenmaan Vesi ja Ympäristö ry.
    TilaPäättynyt
    Todellinen alku/loppupvm01/11/201031/10/2013

Tutkimustuotos

• 2 Kokoomateos tai erikoisnumero