Compilation of seismic database and seismic hasard assesment in northern Finland

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

This project focuses on increasing earthquake detection capability in northern Ostrobothnia, on the evaluating the precision of earthquake epicenter locations, on outlining a more detailed seismotectonic interpretation of the area, and on re-evaluating the seismic hazard potential of the area.
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/01/201131/12/2012

• 1171 Geotieteet
  • Intraplate Seismicity in Central Fennoscandia

Korja, A., Uski, M. R., Lund, B., Grigull, S., Nironen, M. & Högdahl, K., 9 marraskuuta 2016, Lithosphere 2016: Nintht Symposium on the Structure, Composition and Evolution of the Lithosphere in Finland : Programme and Extented Abstracts. Kukkonen ... [et al.], I. (toim.). Helsinki: Institute of Seismology, University of Helsinki, s. 61-62 2 Sivumäärä (University of Helsinki, Institute of Seismology, Report-S; Vuosikerta 65).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Open access