Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

A three-year project (2018-2020) funded by the University of Helsinki Research Funds
TilaKäynnissä
Todellinen alku/loppupvm01/12/201831/12/2020

• 614 Teologia
  • 611 Filosofia
  • 6121 Kielitieteet
  • 615 Historia ja arkeologia

Projektit

• 2 Päättynyt

Centre of Excellence in Reason and Religious Recognition Research

Saarinen, R., Mäkinen, V., Dunderberg, I., Pihlström, S., Kukkonen, T., Appelqvist, H., Haara, H., Hakola, R., Heimola, M., Hellqvist, E., Hietamäki, M., Huttunen, N., Kahlos, M., Koskinen, H. J., Kaukua, J., Lehtipuu, O., Luomanen, P., Mattila, J., McKeown, P. I., Koistinen, T., Kovalainen, H., Kärkkäinen, P., Miroshnikov, I., Moisio, O., Paakkinen, I., Palmén, R., Riggs, T., Ruotsala, A., Salminen, J., Savonius-Wroth, S., Toivanen, J., Rafael, A., Tuominen, M., Visala, A., Tervahauta-Helin, U. K., Pöykkö, P., Yli-Karjanmaa, S., Faucher, N., Toiviainen, S., Posti, M., Rauhala, M., Alanko, V., Launonen, L. & Gehlin, S.

SUOMEN AKATEMIA

01/01/201431/12/2019

Projekti: Tutkimusprojekti

Tutkimustuotos

Atleetti ja harjoitteleva mieli: Jaakobin matka hyveeseen

Uusimäki, E., 2020, (Hyväksytty/In press) Jumalan kaltaisuuteen? . Seppälä, S. (toim.). Helsinki: Suomen patristinen seura

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

In Search of Virtue: Ancestral Inheritance in the Testament of Qahat

Uusimäki, E. K., 2020, (Hyväksytty/In press) julkaisussa : Biblical Interpretation. 28, 4

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Tiedosto

Itinerant Sages: The Evidence of Sirach in its Ancient Mediterranean Context

Uusimäki, E., 2020, julkaisussa : Journal for the Study of the Old Testament. 44, 3, s. 315-336 22 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Aktiviteetit

Teaching Islamic theology

Elisa Uusimäki (Järjestäjätoimikunnan puheenjohtaja), Anna-Liisa Rafael (Järjestäjätoimikunnan jäsen), Siiri Toiviainen (Järjestäjätoimikunnan jäsen), Ilkka Lindstedt (Puhuja: esitelmän pitäjä), Mulki Al-Sharmani (Puhuja: esitelmän pitäjä)
9 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

ANEE Workshop: ‘How to Get Research Funding?’

Elisa Uusimäki (Puhuja)
27 maaliskuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Wisdom and Torah in Jewish Antiquity: What Can We Learn from the Dead Sea Scrolls?

Elisa Uusimäki (Kutsuttu puhuja)
12 maaliskuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä