Projekteja vuodessa
Projektin yksityiskohdat
Kuvaus (abstrakti)
Eläinten jälkeisen biotalouden näkökulmasta hankkeessa tutkitaan
1) yhteiskunnallisia merkityksiä sekä ihmisten ja tuotantoeläinten muuttuvia suhteita sekä
2) analysoidaan kotieläintuotantoa kor-vaavien uusien ruokajärjestelmien teknologia- ja ympäristövaikutuksia.
Hanketta rahoittaa Koneen Säätiö.
Tila | Käynnissä |
---|---|
Todellinen alku/loppupvm | 01/01/2019 → 31/12/2024 |
Rahoitus
- Koneen säätiö: 26 675,00 €
Projektit
- 1 Päättynyt
-
Assessing the potential of novel food production technologies to improve the environmental sustainability of food systems
Tuomisto, H. (Projektinjohtaja), Mazac, R. M. (Osallistuja), El Wali, M. (Osallistuja), Karinen, H. J. (Osallistuja), Kokko, R. I. E. (Osallistuja), Omotosho, T. O. (Osallistuja) & Dalmau Arredondo, L. (Osallistuja)
Faculty of Agriculture and Forestry
02/09/2019 → 31/12/2022
Projekti: Helsingin yliopiston kolmivuotinen tutkimushanke
Tutkimustuotos
-
Critical review of cultivated meat from a Nordic perspective
Rasmussen, M. K., Gold, J., Kaiser, M. W., Moritz, J., Räty, N., Beate Rønning, S., Ryynänen, T., Skrivergaard, S., Ström, A., Therkildsen, M., Tuomisto, H. & Young, J. F., 2024, julkaisussa: Trends in Food Science & Technology. 104336.Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Katsausartikkeli › vertaisarvioitu
Open accessTiedosto -
Environmental Impacts of Cultivated Meat
Tuomisto, H. & Ryynänen, T., 6 kesäk. 2024, Cultivated Meat: Technologies, Commercialization and Challenges. Soccol, C. R., Molento, C. F. M., Reis, G. G. & Karp, S. G. (toim.). 1 toim. Springer, Cham, s. 277–297 21 SivumääräTutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussa › Kirjan luku tai artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
-
What Environmental Impact Categories Consumers Prefer? A Choice Experiment Study on Products of Cellular Agriculture
Ryynänen, T. & Korttinen, S. S., 2024, s. 33. 1 Sivumäärä.Tutkimustuotos: Konferenssimateriaalit › Konferenssiabstrakti › vertaisarvioitu
Open accessTiedosto
Aktiviteetit
-
Course at Wageningen University: Cultivated Meat and Seafood
Tuomisto, H. (Puhuja: esitelmän pitäjä)
30 lokak. 2024Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
-
Environmental impacts of cultivated meat production from undifferentiated cells
Tuomisto, H. (Kutsuttu puhuja)
13 kesäk. 2024Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
EASAC Meat Alternatives Working Group Meeting
Tuomisto, H. (Osallistuja)
8 marrask. 2024Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
Palkinnot
-
Research Achievement Award
Tuomisto, H. (Vastaanottaja), 14 jouluk. 2022
Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset