Kansainvälisen maisteriohjelman kehittäminen ja mallintaminen

Projekti: Muu projekti

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus (abstrakti)

Kasvatustieteellisen tiedekunnan kansainvälisen maisteriohjelman kehittäminen ja kehittämisprosessin mallintaminen. Projektin tavoitteena on ollut luoda kasvatusalan korkeatasoinen, kansainvälinen maisteriohjelma, ja pyrkiä integroimaan ohjelma yliopiston ja tiedekunnan muuhun toimintaan. Kehittämistyön tuotos on Changing Education -maisteriohjelma. Kehittämistyö on ollut käynnissä vuodesta 6/2017 lähtien, ja syksyllä 2020 ensimmäiset uudet opiskelijat aloittivat ohjelmassa.

Mallintaminen on projektoitu Opetus- ja opiskelupalveluiden projektina, tavoitteena luoda työkaluja vastaavien ohjelmien kehittämiseen. Kehittämisprosessin rakentaminen ja toteuttaminen osana koulutussuunnittelijan toimenkuvaa. Prosessin rakentaminen on toteutettu tutkimusperustaisesti, pohjautuen organisaatio-, kehittämis- ja korkeakoulututkimukseen, ja siitä on tarkoitus kirjoittaa ja julkaista akateemisia artikkeleita.

Yleistajuinen kuvaus

Kansainvälisen maisteriohjelman tutkimusperusteisen ja tutkimustuloksia tuottavan kehittämisprojektin rakentaminen, toteuttaminen ja raportointi.
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm05/06/201731/12/2020

Tieteenalat

  • 516 Kasvatustieteet