Projekteja vuodessa
Projektin yksityiskohdat
Kuvaus (abstrakti)
EIT Food is a consortium of 50+ partners from leading businesses, research centres and universities across 13 countries. A people-centric and resource-smart transformer of the European food system, driving consumer confidence and improved global health. The project is funded by EIT (European Institute of Innovation & Tecnology).
Lyhennetty nimi | Food KIC |
---|---|
Tila | Käynnissä |
Todellinen alku/loppupvm | 01/01/2017 → … |
Projektit
- 1 Päättynyt
-
Fermented seaweed based novel feed additives - SEAFEED
Liimatainen, J. H., Maina, N. & Tenkanen, M.
01/01/2019 → 31/12/2020
Projekti: Tutkimusprojekti
Tutkimustuotos
- 1 Artikkeli
-
EIT Food on eurooppalainen ruokatuotannon suuri kehityshanke
Poutanen, K., Tenkanen, T. M. & Kaukovirta-Norja, A., 2017, julkaisussa: Kehittyvä Elintarvike. 28, 6, s. 48-49 2 SivumääräTutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Ammatillinen
Aktiviteetit
- 2 Akateeminen vierailu toiseen organisaatioon
-
DIL, Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (German Institute of Food Technology), D-49610 Quackenbrück
Fred Stoddard (Vieraileva tutkija), Kati Kristiina Katina (Vieraileva tutkija) & Kirsi Jouppila (Vieraileva tutkija)
23 lokak. 2019 → 24 lokak. 2019Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypit › Akateeminen vierailu toiseen organisaatioon
-
DIL, Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (German Institute of Food Technology), D-49610 Quackenbrück
Fred Stoddard (Vieraileva tutkija) & Kati Kristiina Katina (Vieraileva tutkija)
17 tammik. 2018 → 18 tammik. 2018Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypit › Akateeminen vierailu toiseen organisaatioon