Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

The aim of the project is to estimate the environmental impacts of large-scale production of cultured meat by using consequential life cycle assessment. Cultured meat is produced by using cell culturing and tissue engineering technologies. Cells obtained from a livestock are cultured in nutrition medium in a bioreactor.
TilaKäynnissä
Todellinen alku/loppupvm02/08/201901/08/2021

Tutkimustuotos

  • 1 Konferenssiabstrakti
  • 1 Kommentti
Open access
Tiedosto

Vertical Farming and Cultured Meat: Immature Technologies for Urgent Problems

Tuomisto, H., marraskuuta 2019, julkaisussa : One Earth. 1, 3, s. 275-277

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKommenttiTieteellinen

Aktiviteetit

  • 1 Suullinen esitys

Lehtileikkeet

Viljeltyä lihaa lautaselle?

Hanna Tuomisto

10/02/2020

1 kohde/ Medianäkyvyys

Lehdistö/media