Etelä-Suomen alueen seismiset lähdealueet; Seismic source areas in Southern Finland

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

The project will set up geological, geophysical and seismological databases, describes the general background geological and geophysical features affecting seismicity and outlines seismic source areas for seismic hasard calculations.
Lyhennetty nimi Seismic source areas in Southern Finland
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/03/201531/03/2016

• 1171 Geotieteet
  • seismologia
  • lähdealue

Laitteet

Seismologian instituutin seisminen asemaverkko

Timo Tiira (Johtaja), Jukka Keskinen (Operaattori), Jari Kortström (Operaattori), Pasi Lindblom (Operaattori), Pirita Johanna Seipäjärvi (Operaattori) & Anssi Kalevi Juntunen (Operaattori)

Seismologian instituutti

Laitteistot/tilat: Laitteet

Tutkimustuotos

• 1 Kirja
  • 1 Konferenssiartikkeli

Intraplate Seismicity in Central Fennoscandia

Korja, A., Uski, M. R., Lund, B., Grigull, S., Nironen, M. & Högdahl, K., 9 marraskuuta 2016, Lithosphere 2016: Nintht Symposium on the Structure, Composition and Evolution of the Lithosphere in Finland : Programme and Extented Abstracts. Kukkonen ... [et al.], I. (toim.). Helsinki: Institute of Seismology, University of Helsinki, s. 61-62 2 Sivumäärä (University of Helsinki, Institute of Seismology, Report-S; Vuosikerta 65).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Open access

SEISMIC SOURCE AREAS IN CENTRAL FENNOSCANDIA

Korja, A. (toim.), Kihlman, S. (toim.), Oinonen, K. J. (toim.), Mäntyniemi, P. B., Uski, M. R., Vuorinen, T. A. T., Huotari-Halkosaari, T., Korhonen, K., Mikko, N., Pajunen, M., Palmu, J-P., Virkki, H., Virtasalo, J., Kosonen, E. M., Soosalu, H., Suuroja, K., Suuroja, S., Veski, A., Grigull, S., Smith, C. & 3 muuta, Wahlgren, C-H., Högdahl, K. & Lund, B., marraskuuta 2016, Helsinki: Institute of Seismology, University of Helsinki. 315 Sivumäärä (Institute of Seismology, Report S; nro 64)