Finnish-Mongolian Pälsi-Ramstedt Trail 2019

• Seitsonen, Oula, (Projektinjohtaja)
  • Bayarsaikhan, Jamsranjav (Osallistuja)

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

Finnish-Mongolian Archaeological and Anthropological Expedition to Mongolia in 2019. The scientific expedition will be re-tracing in the summer 2019 the trail of the 1909 Finnish Mongolia expedition, 110 years after the original expedition by Finnish linguist G.J. Ramstedt and archaeologist Sakari Pälsi, and documenting the same localities they documented. Researchers: Jamsranjav Bayarsaikhan (National Museum of Mongolia) and Oula Seitsonen (University of Helsinki / University of Oulu, Finland). The expedition is funded by the Nordenskiöld-samfundet (Finland).
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/07/201831/08/2019

Projektit

• 1 Päättynyt

Western Mongolia Archaeology Project

Houle, J., Seitsonen, O. & Broderick, L.

01/01/201231/12/2019

Projekti: Tutkimusprojekti

Tutkimustuotos

• 2 Artikkeli