­Food in Nordic Everyday Life: A comparative survey of change and stability in eating patterns

  • Holm, Lotte (Projektinjohtaja)
  • Mäkelä, Johanna (Osallistuja)
  • Gronow, Jukka (Osallistuja)
  • Niva, Mari (Osallistuja)
  • Bøker Lund, Thomas (Osallistuja)
  • Kjaernes, Unni (Osallistuja)
  • Pipping Ekström, Marianne (Osallistuja)
    Suodatin
    Kirjan luku tai artikkeli

    Hakutulokset

    • 2019

      Eating practices and dietary health

      Holm, L., Lund, T. B. & Niva, M., 2019, Everyday eating in Denmark, Finland, Norway and Sweden: A comparative study of meal patterns 1997–2012. Gronow, J. & Holm, L. (toim.). London & New York: Bloomsbury Academic, s. 159–171 13 Sivumäärä

      Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

      Open access
      Tiedosto
    • Eating sustainably

      Niva, M., Mäkelä, J., Kahma, N. & Kjaernes, U., 2019, Everyday eating in Denmark, Finland, Norway and Sweden: A comparative study of meal patterns 1997–2012. Gronow, J. & Holm, L. (toim.). London & New York: Bloomsbury Academic, s. 173–190 28 Sivumäärä

      Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

      Open access
      Tiedosto
    • The complexity of meals

      Kahma, N., Mäkelä, J., Niva, M. & Lund, T. B., 2019, Everyday eating in Denmark, Finland, Norway and Sweden: A comparative study of meal patterns 1997–2012. Gronow, J. & Holm, L. (toim.). London & New York: Bloomsbury Academic, s. 93–107 15 Sivumäärä

      Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

      Open access
      Tiedosto
    • The food we eat

      Holm, L., Lauridsen, D. S., Gronow, J., Kahma, N., Kjaernes, U., Lund, T. B., Mäkelä, J. & Niva, M., 2019, Everyday eating in Denmark, Finland, Norway and Sweden: A comparative study of meal patterns 1997–2012. Gronow, J. & Holm, L. (toim.). London & New York: Bloomsbury Academic, s. 15–31 17 Sivumäärä

      Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

      Open access
      Tiedosto
    • The social context and conduct of eating

      Holm, L., Skov Lauridsen, D., Lund, T. B., Gronow, J., Niva, M. & Mäkelä, J., 2019, Everyday eating in Denmark, Finland, Norway and Sweden: A comparative study of meal patterns 1997–2012. Gronow, J. & Holm, L. (toim.). London & New York: Bloomsbury Academic, s. 57–76 20 Sivumäärä

      Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

      Open access
      Tiedosto
    • 2015

      Citizens and Sustainable Culinary Cultures

      Mäkelä, J. & Niva, M., 2015, Climate Change Adaptation and Food Supply Chain Management . Paloviita, A. & Järvelä, M. (toim.). Abingdon: Routledge, s. 172-182 11 Sivumäärä (Routledge Advances in Climate Change Research).

      Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen