Projekteja vuodessa
Projektin yksityiskohdat
Akronyymi | Glysa |
---|---|
Tila | Päättynyt |
Todellinen alku/loppupvm | 01/08/2018 → 31/12/2021 |
Tieteenalat
- 4111 Maataloustiede
Projektit
- 1 Päättynyt
-
Osmolyyteillä parempilaatuisia lehtivihanneksia
Uusitupa, J. V. E. (Osallistuja), Shapiguzov, A. (Osallistuja), Edelmann, M. (Osallistuja), Simpura, I. (Osallistuja), Jokinen, K. (Osallistuja) & Mäkelä, P. (Projektinjohtaja)
01/01/2022 → 31/12/2023
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Root-Applied Glycinebetaine Decreases Nitrate Accumulation and Improves Quality in Hydroponically Grown Lettuce
Jokinen, K., Salovaara, A.-K. J., Wasonga, D., Edelmann, M., Simpura, I. & Mäkelä, P., 1 tammik. 2022, julkaisussa: Food Chemistry. 366, 9 Sivumäärä, 130558.Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Open accessTiedosto -
Glysiinibetaiinilla voidaan hallita salaatin nitraattipitoisuutta: Salaatin nitraatti alas
Uusitupa, J. V. E., Jokinen, K. & Mäkelä, P., 11 helmik. 2021, julkaisussa: Puutarha & kauppa. 3/2021, s. 10-11 2 SivumääräTutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Ammatillinen
-
Nitraattipitoisuuden alentaminen kasveissa
Jokinen, K. & Mäkelä, P., 15 tammik. 2021, Patenttinumero 128830, 15 tammik. 2021Tutkimustuotos: Patentti