Gravitational wave cosmology for LISA

• Weir, David (Projektinjohtaja)
  • Gould, Oliver (Osallistuja)
  • Granados Escartin, Elba Sofia (Osallistuja)
  • Kormu, Anna (Osallistuja)
  • Tähtinen, Sara (Osallistuja)
  • Sukuvaara, Satumaaria (Osallistuja)
  • Vilhonen, Essi (Osallistuja)
  • Cutting, Daniel Christopher Frank (Osallistuja)

Projektin yksityiskohdat

TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/01/201831/12/2020

Rahoitus

• Suomen Akatemia Projektilaskutus
  • Valtion perusrahoitus/hankkeet
  • Martin Hewitson

David Weir (Isäntä)

26 helmik. 202028 helmik. 2020

Aktiviteetti: Vierailijan isännöinnin tyypitIsännöity akateeminen vierailu Helsingin yliopistossa

• D. A. Steer

David Weir (Isäntä)

25 helmik. 202028 helmik. 2020

• LISA Finland Day

David Weir (Järjestäjätoimikunnan jäsen), Kari Rummukainen (Järjestäjätoimikunnan jäsen), Mark Hindmarsh (Järjestäjätoimikunnan jäsen), Peter Johansson (Järjestäjätoimikunnan jäsen), Martin Hewitson (Puhuja: esitelmän pitäjä), Antoine Petiteau (Puhuja: esitelmän pitäjä), Eija Tuominen (Puhuja: esitelmän pitäjä), Elina Keihänen (Puhuja: esitelmän pitäjä), Juhani Huovelin (Puhuja: esitelmän pitäjä) & Tuomas Savolainen (Puhuja: esitelmän pitäjä)

27 helmik. 2020

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen