Siirry päänavigointiin
Siirry hakuun
Siirry pääsisältöön
Helsingin yliopisto Etusivu
English
Svenska
Suomi
Etusivu
Henkilöt
Julkaisut
Projektit
Tutkimusinfrastruktuurit
Tutkimusyksiköt
Tietoaineistot
Aktiviteetit
Palkinnot
Lehtileikkeet
Haku asiantuntemuksen, nimen tai kytköksen perusteella
H2020 SIMBA Sustainable Innovation of Microbiome Applications in Food System
Pajari, Anne-Maria
(Principal Investigator)
Gürbüz, Göker
(Osallistuja)
Slaba, Hana
(Osallistuja)
Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
Viikki Molecular Nutrition Group
Food Quality & Safety
Projekti
:
Tutkimusprojekti
Yleiskatsaus
Projektin yksityiskohdat
Tila
Päättynyt
Todellinen alku/loppupvm
01/11/2018
→
31/10/2022
Näytä kaikki
Näytä vähemmän