Innovate Public Organic Food Procurement for Youth (iPOPY)

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

Hanke tutkii luomuruoan käyttöä, sitä edistäviä tai vaikeuttavia tekijöitä julkisissa ruokapalveluissa. WP1 koordinoi ja tuottaa yhteisen viitekehyksen, WP2 tutkii luomuruoan hankintapolitiikkaa, WP3 ruokaketjuja ja sertifiointia, WP4 nuorten mieltymyksiä ja käsityksiä kestävästä kehityksestä ja WP5 luomun ja terveellisten ruokailutottumuksen yhteyksiä.

Suomessa hankkeeseen osallistuu suurten ja pienten kaupunkien peruskouluja ja seurakuntien nuorisotoiminnan keskuksia, joissa tarjotaan aterioita nuorille. Hankkeessa etsitään paikallisten toimijaverkostojen näkemyksiä luomun käytöstä, sen esteistä ja mahdollisuuksista. Erityisesti tutkitaan nuorten käsityksiä ja mieltymyksiä kouluruoasta, luomuruoasta ja kestävästä kehityksestä.
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/01/200730/09/2010