Projekteja vuodessa
Projektin yksityiskohdat
Tila | Päättynyt |
---|---|
Todellinen alku/loppupvm | 05/04/2021 → 31/12/2024 |
Rahoitus
- The University of Helsinki Doctoral School (UHDS): 3 300,00 €
- University of Helsinki, Helsinki: 150 000,00 €
- Faculty of Agriculture and Forestry: 5 500,00 €
- Faculty of Agriculture and Forestry: 1 227,00 €
Projektit
- 3 Päättynyt
-
OleoFlow: Re-engineering food to address obesity (Business Finland)
Lee-Korhonen, J. J. J. (Osallistuja), Nolvi, A. (Muu), Salmi, A. (Muu), Kazerani Garcia, A. A. (Osallistuja), Lassila, P. J. (Osallistuja), Nikolaev, D. (Osallistuja), Papadogiannakis, C. (Osallistuja), Schavikin, J. O. (Osallistuja), Österberg, H. O. (Osallistuja) & Valoppi, F. (Principal Investigator)
01/06/2021 → 31/05/2023
Projekti: Muu projekti
-
ENGEL: Engineered oleogels for body weight management (Jane and Aatos Erkko Foundation proof-of-concept grant)
Sabet Ghadam Haghighi, S. (Osallistuja), Kirjoranta, S. (Osallistuja), Kazerani Garcia, A. A. (Osallistuja) & Valoppi, F. (Principal Investigator)
31/05/2021 → 31/12/2023
Projekti: Tutkimusprojekti
-
FUN-OLEO: Functional oleogels with health enhancing ability (HiLIFE Proof of Concept Grant)
Kazerani Garcia, A. (Osallistuja), Kirjoranta, S. (Osallistuja) & Valoppi, F. (Principal Investigator)
01/01/2020 → 31/08/2021
Projekti: Tutkimusprojekti
-
A novel oleogel-in-oleogel system with tailorable digestibility through kinetic confinement of the oil
Pinto, T. C. C., Lassila, P. J., Giannone, G., Sabet, S., Hietala, S. & Valoppi, F., marrask. 2025, julkaisussa: Food Hydrocolloids. 167, 13 Sivumäärä, 111436.Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Open accessTiedosto -
Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects
Palla, C. & Valoppi, F., 2024, Springer. 691 SivumääräTutkimustuotos: Kirja/raportti › Kirja › Tieteellinen › vertaisarvioitu
-
A new era of healthy fats
Valoppi, F., Lee-Korhonen, J. J. J., Nolvi, A., Sabet, S., Nikolaev, D., Grahn, P. J. H., Schavikin, J., Lassila, P. J., Pinto, T. C. C., Kazerani Garcia, A. A., Papadogiannakis, C., Kirjoranta, S. & Salmi, A., 6 maalisk. 2024, julkaisussa: Food science & technology. 38, 1, s. 46-51 6 SivumääräTutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Ammatillinen
Open access
Aktiviteetit
-
19th Food Colloids Conference
Pinto, T. C. C. (Osallistuja)
14 huhtik. 2024 → 18 huhtik. 2024Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
-
Kinetic entrapment of oil for tailorable digestibility and development of oleogel-in-oleogel systems (Poster Presentation)
Cardoso Conde Pinto, T. (Puhuja)
9 lokak. 2024Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
32nd Nordic Lipidforum Symposium
Cardoso Conde Pinto, T. (Osallistuja)
9 kesäk. 2024 → 12 kesäk. 2024Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
Palkinnot
-
Best Graduate Poster Award
Cardoso Conde Pinto, T. (Vastaanottaja), lokak. 2024
Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset
-
Best Young Scientist Oral Presentation Award
Cardoso Conde Pinto, T. (Vastaanottaja), huhtik. 2024
Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset
-
Young Scientist Award
Cardoso Conde Pinto, T. (Vastaanottaja), kesäk. 2024
Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset