Laadukasta liiketoimintaa luonnosta

Projekti: Tutkimusprojekti

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus (abstrakti)

Koulutushanke jaetaan kolmeen koulutuspakettiin. Ensimmäisen tavoitteena on tarjota ajantasaista koulutusta mehiläishoidosta, mehiläistuotteiden jatkojalostamisesta, markkinoinnista ja myynnistä ja pölytyspalveluista ammattimehiläistarhaajille, sivuelinkeinonharjoittajille ja pölytyspalveluiden hyödyntäjille.

Toisessa paketissa luonnontuote- ja elintarvikealan pk-yritysten osaamistasoa nostetaan ja yhteistyötä lisätään yritystoiminnan vahvistamiseksi. Jalostus pk-yrityksissä on asiakaslähtöistä ja markkinoilla kilpailukykyistä, tuotteistaminen on yhteistyölähtöistä ja maakunnallisen brändin hyödyntämiseen saadaan yhteisesti sovittu toimintasuunnitelma.

Kolmannen paketin tavoitteena on tuottaa maatilojen tarpeisiin soveltuva ympäristönhoito- ja luonnonsuojelusuunnitelma, joka nivoutuu osaksi tilan johtamisjärjestelmää ja syventää viljelijöiden ympäristönhoidon ja luonnonsuojelun osaamista sekä liittää tämä osaaminen osaksi tilan tuotantoympäristön hallintaa.
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/01/201128/02/2015
 • Vieraslajit, tunnistaminen ja torjunta

  Anne Piirainen (Osallistuja)

  11 maalisk. 2014

  Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

 • Maataloustieteen päivät

  Anne Piirainen (Posteriesitys)

  9 tammik. 2014

  Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

  Tiedosto
 • Ajankohtaista kasvisketjussa

  Anne Piirainen (Puhuja: esitelmän pitäjä)

  17 tammik. 2013

  Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks