Leivonnan teknologiaa koskevan suomenkielisen materiaalin tuottaminen opiskelijoiden ja alan ammattilaisten käyttöön

Projektin yksityiskohdat

TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/01/198031/05/2016

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • leivonta, taikina vehnä, leipomoteknologia

Tutkimustuotos

  • 22 Artikkeli
  • 1 Kirja
  • 1 Kirjan luku tai artikkeli

Sitkojauheen käyttö leipomoissa

Salovaara, H. O., tammikuuta 2018, julkaisussa : Leipuri. 116, 1, s. 30-33 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Leipomoala - perinteitä, haasteita ja mahdollisuuksia

Salovaara, H. O., Virtanen, T. & Jussila, A., 2017, Leivonnan teknologia : Ruokaleipä. Helsinki: Suomen Leipuriliitto ry, s. 260-265

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Leivonnan teknologia: Ruokaleipä

Salovaara, H. O., Ignatius, A., Jussila, A. & Hurri-Martikainen, M., 2017, Helsinki: Suomen Leipuriliitto ry. 295 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen