Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

Opetushallituksen rahoittama kaksivuotinen Luonto- ja ympäristöalan ammatillisen koulutuksen kehittämisstrategia ja vetovoimakampanja -hanke toteutetaan kahdessa erillisessä osiossa: strategiatyö ja vetovoimaisuuden lisääminen. Hanketta hallinnoi Koulutuskeskus Salpaus. Hankkeen yhteistyötahoina ovat Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti, luonto- ja ympäristöalan oppilaitokset, Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry ja alan muut toimijat.

Strategiatyöosiossa laaditaan luonto- ja ympäristöalan ammatillisen koulutuksen kehittämisstrategia, jossa kuvataan koulutuksen nyky- ja tavoitetilaa sekä toimenpide- ehdotuksia tavoitetilan saavuttamiseksi. Strategiassa tarkastellaan muun muassa oppilaitosten alueellista erikoistumista ja yhteistyömahdollisuuksia. Vetovoima-osion tavoitteena on lisätä luonto- ja ympäristöalan tunnettuutta peruskoulun ja lukion päättäville nuorille. Hankkeen aikana tuotetaan alasta markkinointimateriaalia.
    TilaPäättynyt
    Todellinen alku/loppupvm01/09/201031/12/2011