MAUKAS - Maakunnallista luomu- ja lähiruokaa yhteistyössä ammattikeittiöille

    Kuvaus

    Hankkeen päätavoitteena on parantaa eteläsavolaisen luomu- ja lähiruokaketjun kilpailukykyä
    1. edistämällä eteläsavolaisen lähi- ja luomuruuan kulutusta HoReCa –sektorilla laajentamalla lähi- ja luomutuotevalikoimaa asiakaslähtöisesti,
    2. kehittämällä valtakunnallisesti monistettava pellolta ammattikeittiön pöytään –konsepti, joka perustuu alueelliseen verkostoitumiseen usean alkutuotannossa toimivan yrityksen/maatilan, pienjalostajan ja valmistavan teollisuuden toimittajan toimintojen kesken,
    3. tuottamalla ja välittämällä tietoa luomu- ja lähiruoan tuotantoon liittyvistä asioista.
    TilaPäättynyt
    Todellinen alku/loppupvm01/01/201131/10/2014

    Tieteenalat

    • 415 Muut maataloustieteet
    • elintarvikkeet
    • luomu