Molekyyligastronomia LUMA-opetuksessa -täydennyskoulutus

  • Aksela, Maija (Projektinjohtaja)
  • Tuomisto, Maiju (Osallistuja)
  • Hopia, Anu (Osallistuja)

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

Yläkoulun ja lukion kemian ja kotitalouden opettajille suunnattu monivuotinen täydennyskoulutus molekyyligastronomian käytöstä kemian ja kotitalouden opetuksen tukena. Koulutus on valtakunnallisen LUMA-keskuksen järjestämää ja Opetushallituksen rahoittamaa opetushenkilöstötäydennyskoulutusta.

Täydennyskoulutuksen tavoitteena on innostaa 13-19-vuotiaita nuoria jokapäiväisessä elämässä tarvittavien luonnontieteellisten ilmiöiden ymmärtämiseen ja opiskeluun sekä edistää opettajien kautta luonnontieteiden ja molekyyligastronomian opetusta tutkimuspohjaisesti Suomessa.
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm26/10/201231/12/2015

Tieteenalat

  • 116 Kemia
  • kotitalous
  • elintarvikekemia