Multimodal Corpus Analysis in the Nordic Countries

• Allwood, Jens (Osallistuja)
  • Ahlsen, Elisabeth (Osallistuja)
  • Paggio, Patrizia (Osallistuja)
  • Navarretta, Costanza (Osallistuja)

Projektin yksityiskohdat

TilaPäättynyt
    Todellinen alku/loppupvm01/03/200928/02/2013

• 6121 Kielitieteet
    • 113 Tietojenkäsittely- ja informaatiotieteet

Tutkimustuotos

• 4 Konferenssiartikkeli
    • 1 Kokoomateos tai erikoisnumero
    • 1 Kirjan luku tai artikkeli

Creating Comparable Multimodal Corpora for Nordic Languages

Navarretta, C., Ahlsén, E., Allwood, J., Jokinen, K. & Paggio, P., 2011, Proceedings of the 18th Nordic Conference of Computational Linguistics NODALIDA 2011: May 11-13, 2011, Riga, Latvia. Sandford Pedersen, B., Neˇspore, G. & Skadin¸a, I. (toim.). Riga: Northern European Association for Language Technology , s. 153-160 8 Sivumäärä (NEALT Proceedings Series; Vuosikerta Vol. 11).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Paggio, P., Ahlsén, E., Allwood, J., Jokinen, K. & Navarretta, C., joulukuuta 2011, Tartto: Northern European Association for Language Technology . (NEALT Proceedings Series; Vuosikerta Vol. 15)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumero

Synchrony and Copying in Conversational Interactions

Jokinen, K. & Pärkson, S., 2011, Proceedings of the 3rd Nordic Symposium on Multimodal Communication: May 27-28, 2011, University of Helsinki, Finland. Paggio, P., Ahlsén, E., Allwood, J., Jokinen, K. & Navarretta, C. (toim.). Tartu: Northern European Association for Language Technology , s. 18-24 7 Sivumäärä (NEALT Proceedings Series; Vuosikerta Vol. 15).