Quality analysis of critical control points within the whole food chain and their impact on food quality, safety and health (QACCP)

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus (abstrakti)

Quality analysis of critical control points within the whole food chain and their impact on food quality, safety and health (QACCP) -hankkeen keskeisin tavoite on kehittää menetelmä, jolla pyritään tehokkaisiin ja kestäviin jakelu- ja jatkojalostusprosesseihin analyyttisen lähestymistavan avulla (QACCP). Mallimateriaaliksi on valittu porkkana ja malliprosessiksi porkkanasoseen valmistus ja purkitus. Ko. prosessista valitaan kaksi laadun (aistinvarainen, ravitsemuksellinen ja mikrobiologinen) kannalta tärkeintä pistettä, joihin haetaan pilottitehdaskokeissa optimaaliset parametrikombinaatiot. Ko. mallia testataan pienyrityksissä. Core organics -hanke on alkanut kesäkuussa 2007 ja syksyn 2007 aikana on haettu teolliselle valmistusprosessille 2 laadun kannalta kriittisintä pistettä.
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/01/200730/06/2010

Rahoitus

  • Unknown funder: 42 000,00 €

Tieteenalat

  • 415 Muut maataloustieteet