Siirry päänavigointiin
Siirry hakuun
Siirry pääsisältöön
Helsingin yliopisto Etusivu
English
Svenska
Suomi
Etusivu
Henkilöt
Julkaisut
Projektit
Tutkimusinfrastruktuurit
Tutkimusyksiköt
Tietoaineistot
Aktiviteetit
Palkinnot
Lehtileikkeet
Haku asiantuntemuksen, nimen tai kytköksen perusteella
Quality analysis of critical control points within the whole food chain and their impact on food quality, safety and health (QACCP)
Kujala, Jouni
(Vastuullinen tutkija)
Särkkä-Tirkkonen, Marjo
(Osallistuja)
Väisänen, Hanna-Maija
(Osallistuja)
Ruralia-instituutti, Mikkeli
Yleiskatsaus
Julkaisut
(1)
Tutkimustuotos
Tutkimustuotoksia vuodessa
2010
2010
2010
1
Kirja
Tutkimustuotoksia vuodessa
Tutkimustuotoksia vuodessa
1 tulosta
Nimi
(nouseva)
Julkaisuvuosi, teoksen nimi
Nimi
(laskeva)
Tyyppi
Suodatin
Kirja
Hakutulokset
Overview on different sterilization techniques for baby food
Särkkä-Tirkkonen, M.
,
Väisänen, H-M.
,
Beck, A.
,
Kretschmar, U.
&
Kathrin, S.
,
2010
, Mikkeli:
Ruralia-instituutti
.
21 Sivumäärä
(Reports; nro 60)
Tutkimustuotos
:
Kirja/raportti
›
Kirja
›
Tieteellinen
›
vertaisarvioitu
Open access