Aktiviteetteja vuodessa
Projektin yksityiskohdat
Kuvaus (abstrakti)
Tutkimuksessa kartoitetaan ruokavaliota, ruokaturvaa ja kokemuksia ruoan riittävyydestä ruoka-avun saajilla. Ruoka-avun saajilta kerätään tietoa kyselylomakkeella Ruokajonosta osallisuuteen – hankkeen yhteydessä. Tämän ryhmän ruokaturvaa ja ruokavalion laatua ei ole aiemmin Suomessa tutkittu. Hankkeen aineistopohja kattaa ruoka-avun saajat usealta eri paikkakunnalta ympäri Suomen. Tutkimuksella halutaan tehdä ravitsemukselliset riskiryhmät näkyviksi, saattaa heitä koskeva tutkimustieto päätöksenteon tueksi ja siten pienentää väestön ravitsemuksellista eriarvoisuutta ja siitä koituvia terveysriskejä, inhimillisiä menetyksiä ja yhteiskunnan kustannuksia.
Lyhennetty nimi | ROSA |
---|---|
Tila | Päättynyt |
Todellinen alku/loppupvm | 01/05/2018 → 01/05/2021 |
Aktiviteetit
-
Pro gradu -työn ohjaus
Uusitalo, L. (Ohjaaja)
1 helmik. 2019 → 1 toukok. 2020Aktiviteetti: Tutkimustyypit › Muun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)
-
Kohti vastuullista ja kestävää ravitsemusta, RTY:n kevätkoulutus 2019
Erkkola, M. (Puhuja: esitelmän pitäjä)
17 toukok. 2019Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
-
Pro gradun ohjaus: Ruokaturvan toteutuminen ruoka-avun saajilla Suomessa
Erkkola, M. (Ohjaaja)
tammik. 2019 → …Aktiviteetti: Tutkimustyypit › Muun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)