Ruokamarkkinoiden muuttuvat rakenteet ja kilpailun toimivuus

  • Peltoniemi, Ari (Osallistuja)
  • Niva, Mari (Principal Investigator)

Projekti: Tutkimusprojekti

Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli

Hakutulokset

  • 2022

    Kestävä syöminen ja arkisten käytäntöjen muutos

    Kaljonen, M. & Niva, M., maalisk. 2022, Planeetan kokoinen arki: Askelia kestävämpään politiikkaan. Laakso, S. & Aro, R. (toim.). Helsinki: Gaudeamus, s. 136-151 16 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

    Open access
    Tiedosto
  • 2020

    Ruoan puhtaus, syötävyys ja identiteetti

    Mäkelä, J. & Niva, M., 2020, Ikkunalla: Näkymiä sukupuoleen, tilaan ja aikaan: Kirsi Saarikankaan juhlakirja. Donner, J., Johansson, H. & Lilja, E. (toim.). Helsinki: Taidehistorian seura, s. 102–119 18 Sivumäärä (Taidehistoriallisia tutkimuksia; nro 51).

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

    Open access
    Tiedosto
  • 2019

    Onko ruoan kotimaisuus suomalaisille tärkeää?

    Niva, M. & Peltoniemi, A., 2019, Laari 2019: Suomen maatalousmuseon vuosikirja. Loimaa: Suomen maatalousmuseo Sarka, s. 41–57 17 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

    Open access
    Tiedosto