Projektin yksityiskohdat

TilaKäynnissä
Todellinen alku/loppupvm01/01/1980 → …

Tieteenalat

  • 415 Muut maataloustieteet
  • food sciences
  • cereal technology
  • breadmaking technology,

Tutkimustuotos

Suolan käytön vähentäminen leivonnassa

Salovaara, H. O., 1992, julkaisussa : Leipuri. 1992, s. 24-28

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Effect of sodium chloride levels on ageing of wheat and sour rye bread

Salovaara, H., Hyöppönen, R-L., Raevuori, M. & Kauppinen, V., 1986, julkaisussa : Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 19, s. 376-381

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Functions of salt in bakery products

Salovaara, H. O., 1984, Proceedings of the 22nd Nordic Cereal Congress, Lillehammer, Norway, June 12-14. (1984).. s. 57-73

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen