Singular integrals and the geometry of measures

Projekti: Helsingin yliopiston kolmivuotinen tutkimushanke

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus (abstrakti)

The University of Helsinki allocates yearly some of its funds to support research. The grants are intended for promising researchers of the University of Helsinki, who are starting to conduct independent research and establishing a research group at the University of Helsinki.

The PI of this project is Academy Research Fellow Henri Martikainen. Tuomas Oikari is a PhD student working in this project. The project deals with harmonic analysis, the theory of singular integrals and the connections of these topics to geometric measure theory.
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/01/201831/12/2020

Rahoitus

• Valtion perusrahoitus/hankkeet: 149 970,00 €