UCSEdu: Yliopistokoulutuksen vahvistaminen Etelä-Pohjanmaalla

Projekti: EU-rahoitus

Projektin yksityiskohdat

Kuvaus (abstrakti)

UCSEdu-hankkeella tuetaan osaamis- ja koulutustason nousua Etelä-Pohjanmaalla. Hankkeen tavoitteena on rakentaa yliopistokoulutukselle pitkäjänteinen toteuttamistapa sekä laajentaa yliopistokoulutuksen mahdollisuuksia Etelä-Pohjanmaalla niin tutkintokoulutuksen kuin jatkuvan oppimisen palveluiden näkökulmasta. Hankkeessa jatketaan yliopistokeskukselle ominaisen verkostomaisten toimintatavan yhteiskehittämistä ja luodaan vetovoimaa edelleen vahvistava toimintatapa eteläpohjalaiselle yliopistotoiminnalle digitalisaation edut hyödyntäen. Koulutuksen toimintamallia rakennetaan aktiivisessa yhteistyössä pääkampusten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Uuden toimintamallin ansiosta koulutuspalveluille saadaan kestävä ja vetovoimainen toteutuspohja Seinäjoen yliopistokeskuksessa.

Hanke toteutetaan Seinäjoen yliopistokeskuksessa Tampereen yliopiston, Helsingin yliopiston, Taideyliopiston ja Vaasan yliopiston yhteistyönä.

UCSEdu: Yliopistokoulutuksen vahvistaminen Etelä-Pohjanmaalla -hankkeelle on myönnetty EAKR-rahoitus Etelä-Pohjanmaan liitosta.
Lyhennetty nimiUCSEdu
TilaKäynnissä