Projektin yksityiskohdat

Kuvaus

This project, aims to explore the advantages of traditional fermentations methods of whole grain consumption and current knowledge of cereal bioprocessing. The project takes a multidisciplinary approach, bringing together experts on food technology, food chemistry, microbiology and nutrition in Africa (Kenya and Burkina Faso) and Europe (Finland and Portugal).
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01/09/201431/12/2017

Rahoitus

  • Unknown funder

Tutkimustuotos

  • 1 Katsausartikkeli

How Dietary Intake Has Been Assessed In African Countries? A Systematic Review

Vila-Real, C., Pimenta-Martins, A., Gomes, A. M., Pinto, E. & Maina, H. N., 2018, julkaisussa : Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 58, 6, s. 1002-1022 21 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Aktiviteetit

  • 1 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 1 Isännöity akateeminen vierailu Helsingin yliopistossa
  • 1 Kutsuesitelmä

Diarra Compaore

Ndegwa Maina (Isäntä)
21 marraskuuta 201612 helmikuuta 2017

Aktiviteetti: Vierailijan isännöinnin tyypitIsännöity akateeminen vierailu Helsingin yliopistossa

AFRICAN - FINNISH BIOECONOMY AND AGRICULTURE BUSINESS OPPORTUNITIES - SEMINAR

Ndegwa Maina (Puhuja: esitelmän pitäjä)
8 syyskuuta 2015

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

FIBRE PRO PROJECT–better wholegrain products for Africa

Ndegwa Maina (Puhuja)
20 huhtikuuta 201521 huhtikuuta 2015

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä