Projekteja vuodessa
Projektin yksityiskohdat
Kuvaus (abstrakti)
The aim of the project is to improve the methods for estimating carbon footprint of beef production from different systems. Special focus is on the development of allocation methods.
Tila | Käynnissä |
---|---|
Todellinen alku/loppupvm | 01/01/2020 → … |
Tieteenalat
- 412 Kotieläintiede, maitotaloustiede
- 1172 Ympäristötiede
Projektit
- 1 Aktiivinen
-
Assessing the potential of novel food production technologies to improve the environmental sustainability of food systems
Faculty of Agriculture and Forestry
02/09/2019 → 01/09/2022
Projekti: Helsingin yliopiston kolmivuotinen tutkimushanke
-
Review and expert survey of allocation methods used in life cycle assessment of milk and beef
Kyttä, V. V., Roitto, M., Astaptsev, A., Saarinen, M. & Tuomisto, H., helmik. 2022, julkaisussa: International journal of life cycle assessment. 27, 2, s. 191–204 14 SivumääräTutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Katsausartikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Open accessTiedosto -
Carbon Footprint Of Beef From Dairy Herd – Impact Of Allocation Methods
Kyttä, V. V., Roitto, M. & Tuomisto, H., 2020.Tutkimustuotos: Konferenssimateriaalit › Posteri